دكتر سعيد واقفي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، افزود: بايد در خصوص نوع و ميزان دارو در بسته بندي هاي دارويي تجديد نظر كرد به گونه اي كه دارو در هر بسته به حدود گذاراندن يك مرحله از درمان بيماري باشد.
وي با بيان اينكه به تناسب تعداد داروها در بسته بندي هاي دارويي ميزان ورود بي رويه دارو به منازل كاهش مي يابد، اظهار داشت: شكل و نوع بسته بندي داروهاي ژنريك از جمله عوامل موثر در افزايش مصرف است. زيرا تعداد داروهايي كه هم اكنون در بسته هاي دارويي بيش از حد مورد نياز است به گونه اي كه در هر بسته دارويي نظير استامينوفن 100عدد قرص وجود دارد اما معمولا تمامي اين تعداد قرص توسط بيمار مورد مصرف قرار نمي گيرد.
دكتر واقفي گفت: زماني كه پزشكان يك بسته از اين نوع دارو را براي بيمار تجويز مي كنند با مصرف 10 تا 20 عدد آن به علت كاهش درد و يا فروكش كردن تب، ديگر بيمار باقي آن را مصرف نمي كند بنابراين بدون مصرف باقي مي ماند و در صورت تكرار بيماري و مراجعه بيمار به پزشك بار ديگر اين قرص ها خريداري شده كه اين سبب انباشت دارو در منازل مي شود.
نظر شما