به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا زاهد شیخی ظهر شنبه در پیامی درگذشت پیشکسوت عرصه موسیقی مقامی سیستان وبلوچستان را به فرزندان، بازماندگان و جامعه فرهنگی، هنری استان تسلیت گفت.
وی در این پیام ،درگذشت این هنرمند ارجمند را از دست دادن یکی از بزرگان عرصه فرهنگ و هنر استان و کشور در عرصه هنر اصیل ایرانی عنوان کرد.
زاهد شیخی با اشاره به کسب مقام های ارزنده توسط این هنرمند برجسته در سطح کشور و بین المللی گفت: استاد ماشاء الله بامری یکی از چهره های ماندگارو مفاخر در چند دهه اخیر است.
وی در این پیام افزود: این هنرمند موسیقی فعالیت هنری خود را از سن ۸ سالگی نزد اساتید مجرب دوران خود آغاز کرد و با توجه به استعداد و نبوغ خاص خود به درجه بزرگ ترین پژوهشگر موسیقی سیستان و بلوچستان در این عرصه رسید.
در این پیام آمده است: بامری در زمینه خوانندگی و آهنگ سازی، آموزش به جوانان و همکاری با گروه های مختلف موسیقی فعالیت داشت و از جمله همکاری های وی با گروه رستاک مورد توجه علاقمندان به موسیقی فولکلور قرار گرفته بود.
استاد ماشاء الله بامری استاد موسیقی مقامی در سن 60 سالگی دعوت حق را لبیک گفت.
نظر شما