پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ مرداد ۱۳۸۲، ۱۷:۵۲

"رالي اتومبيلراني كرمان" شهريور ماه آغاز مي شود

مسابقه رالي اتومبيلراني كرمان از روز يازدهم شهريور ماه به مسافت 800 كيلومتر برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار "مهر" ، اين مسابقه كه به همت استانداري كرمان در قالب طرح " كرمان 85 " و سايت ايران 118 برگزار مي شود، اتومبيلرانان طي دو روز از مسير كرمان به ماهان كار خود را آغاز و در ارگ جديد بم به آن پايان خواهند داد.

ايپكچي مديرعامل شركت همايش آرا كه مسوليت اجراي اين مسابقه را بر عهده دارد در كنفرانسي مطبوعاتي با بيان اين مطلب افزود: هدف از برگزاري اين مسابقه معرفي جاذبه هاي توريستي استان كرمان و همچنين شناساندن نحوه كاربري از اينترنت است كه متاسفانه با وجود فراگير بودن آن در سطح جهان در كشور ما از اقبال چنداني برخوردار نيست. اين مسابقه بصورت خانوادگي بوده و تمامي افراد مي توانند درآن شركت كنند.

وي افزود: در طول مسير كمپ هاي زيادي ايجاد شده كه شركت كنندگان مي توانند از امكانات آن شامل تعمير اتومبيل، استراحت، غذاخوري و... استفاده كنند.

ضمن اينكه در اين رالي براي نخستين بار ثبت ماشيني زمان ورود رانندگان به محل خط پايان صورت مي گيرد به اين شكل كه هر راننده مشخصات خود و خودرواش در كارت ويژه اي ثبت شده و پس از رسيدن به خط پايان در هر مرحله با وارد كردن آن به رايانه زمان ورود خود را اعلام خواهد كرد.

وي در ادامه گفت: بنا داريم سال بعد اين مسابقه ها را در سطح بين المللي برگزار كنيم تا با اينكار جاذبه هاي توريستي ايران را بيش از پيش به جهانيان بشناسانيم. مهلت ثبت نام اين رالي تا پايان هفته اول شهريور ماه خواهد بود، ضمن اينكه هرگاه سقف مورد نظر شركت كنندگان پرشود از ادامه ثبت نام معذوريم.

وي درپايان جوايز اين مسابقه ها را خودرو سواري براي نفر اول، 20 سكه بهار آزادي براي نفر دوم و 10سكه براي نفر سوم عنوان كرد.

 

کد خبر 13652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha