پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ مرداد ۱۳۹۰، ۱۵:۵۶

سرهنگ مسلمی پور:

60 درصد زندانیان کشور محکومان مواد مخدر هستند

60 درصد زندانیان کشور محکومان مواد مخدر هستند

گرگان - خبرگزاری مهر: سرپرست پلیس مبارزه با موادمخدر استان گلستان گفت: منشاء وقوع بسیاری از جرایم اجتماعی مانند قتل، سرقت و دیگر جرایم اعتیاد به موادمخدر است، بطوری که بیش از 60 درصد زندانیان کشور را محکومان موادمخدر تشکیل می دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمدعلی مسلمی پور بعد از ظهر شنبه در گفتگویی خبری، پیشگیری از اعتیاد به موادمخدر را بهترین راه مبارزه با آن عنوان کرد و از خانواده ها خواست تا فرزندان خود را نسبت به عواقب ویرانگر آن آگاه کنند.

وی اظهار داشت: اعتیاد به موادمخدر پدیده شوم و خطرناکی است که همه ساله تعدادی از افراد جامعه را به فقر و نابودی می کشاند و سوداگران مرگ سالانه لطمه هنگفتی به اقتصاد کشور وارد می کنند.

سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به راههای مبارزه با این بلای خانمان سوز افزود: پر واضح است که پیشگیری بهترین روش برای جلوگیری و مبارزه با این بلای خانمان سوز است و خانواده ها باید فرزندان خود را از عواقب ویرانگر اعتیاد به مواد مخدر آگاه کرده و در حل مشکلات به آنها کمک کنند.

وی اعتیاد را دامی عنوان کرد که همیشه و در همه جا توسط سوداگران مرگ گسترانده شده که این اسلحه مرگبار بیشتر جوانان و نوجوانان جامعه را نشانه گرفته است.

سرهنگ مسلمی پور در پایان با اشاره به اینکه اعتیاد سن و جنس نمی شناسد تصریح کرد: بسیاری از افراد معتاد با این تصور که یک بار تجربه مصرف آن عوارضی را در پی نخواهد داشت، گرفتار این بلای خانمانسوز شده اند.

کد خبر 1365266

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha