پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ مرداد ۱۳۹۰، ۱۹:۳۲

دیوان عطار به همت خوشنویس خویی کتابت می‌شود

دیوان عطار به همت خوشنویس خویی کتابت می‌شود

خوی- خبرگزاری مهر: یک خوشنویس خویی دیوان عطار نیشابوری را با خط زیبای نستعلیق کتابت می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر جعفرزاده خوشنویس خویی نگارش دیوان غزلیات عطار نیشابوری را از سه سال قبل آغاز کرده و تا کنون  از مجموع 9 هزار و 800 بیت از غزلیات این شاعر نامی هشت هزارو 820 بیت شامل 17 هزار و 640 مصرع را به اتمام رسانده است .

این کتاب در 700 صحفه  و هر صفحه با 14 بیت نگارش می شود و این هنرمند در لابلای هر صفحه از یک ترکیب و تابلوی خوشنویسی با مضمون کلمه عشق به یاد هفت شهر عطار استفاده کرده و هم اکنون صفحات آخر این کتاب در حال خوشنویسی بوده و مهر ماه وارد بازار کتاب خواهد شد .

محمد باقر جعفرزاده که  از شاگردان استادان خوشنویی کشور امیر خانی و بختیاری است  تا کنون  بیش از 20 رتبه  برتر ملی را در جشنواره های مختلف  خطوط نستعلیق و شکسته نستعلیق کسب کرده است.

این خوشنویس تا کنون کتاب نور هستی شامل مجموعه نفیسی از 10 تابلوی قرآن کریم و  کلیات سعدی را در حدود 700 صحفه کتابت کرده است .

کد خبر 1365382

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha