به گزارش خبرنگار مهر، تیم کوهنوردی شهرستان بروجرد متشکل از 49 نفر از اعضاء به سرپرستی آرش آروین موفق شدند در یک برنامه کوهنوردی به قله 3150 متری الوند واقع در همدان صعود کنند.
همچنین کسب عنوان دومی ورزشکاران بروجردی در در مسابقات کاراته انتخابی نوجوانان و جوانان استان از دیگر اخبار ورزشی این شهرستان است.
بنابر این گزارش در این دوره از مسابقات احمد آدینه در وزن 57- کیلوگرم حائز مقام اول، شهاب شاهوردی در وزن 52- کیلوگرم حائر مقام دوم و سعید ابوالفتحی در وزن 76+ کیلوگرم حائز مقام دوم شدند.
همچنین میلاد شاهوردی در وزن 63- کیلوگرم مقام دوم، احمد آذرکمان در وزن 55- کیلوگرم مقام سوم و محمد کشوری در وزن 63- کیلوگرم مقام سوم این دوره از رقابتها را کسب کردند.
بنابر این گزارش سرپرست تیم بروجرد در این مسابقات بر عهده احمد گودرزی و مربی گری تیم بر عهده میثم یاراحمدی و بهزاد باقری بود.
همچنین در مسابقات انتخابی بوکس نوجوانان استان که در خرم آباد برگزار شد دو بوکسور نوجوان بروجردی بنام های ساسان زیبرم در وزن 70 کیلوگرم و علی لری در وزن 80 کیلوگرم به مقام قهرمانی رسیدند و برای حضور در مسابقات قهرمانی کشور که در گرگان برگزار خواهد شد انتخاب شدند.
بنابر این گزارش مسابقات کشوری کمانگیری روی اسب با شرکت تیمهایی از لرستان، کارخانه اکسیر بروجرد، اصفهان، خوزستان، کرمانشاه و چهارمحال بختیاری در دو رشته سبک چهار شوت و دو شوت در پیست سوارکاری شبدیز بروجرد برگزار شد.
در پایان این رقابت ها تیم اکسیر بروجرد به مقام اول دست یافت و تیمهای لرستان و خوزستان به ترتیب دوم و سوم شدند.
بنابر این گزارش در سبک چهار شوت فردین مرادی از اکسیر بروجرد، مهدی عباس نژاد از لرستان و علی یعقوبی فر از اکسیر بروجرد اول تا سوم شدند.
همچنین در سبک دو شوت محمدرضا عباسی نژاد از لرستان، علی یعقوبی فر از اکسیر بروجرد و مهدی عباس نژاد از لرستان حائز عناوین اول تا سوم شدند.
نظر شما