پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ مرداد ۱۳۹۰، ۲۲:۱۲

دیه گو آندرس کروسیانی:

نزدیک بود فاجعه بزرگی رقم بخورد/ کریمی می‌تواند در منچستر بازی کند

نزدیک بود فاجعه بزرگی رقم بخورد/ کریمی می‌تواند در منچستر بازی کند

سرمربی تیم می فوتبال مالدیو با ابراز ناراحتی از عملکرد بازیکنان تیمش گفت: نزدیک بود در این دیدار یک فاجعه رخ دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، "دیه گو آندرس کروسیانی" پس از شکست تیمش برابر ایران ضمن بیان مطلب فوق گفت: امروز من از  نتیجه ای که بدست آمد ناامید شدم. بازیکنان طبق درخواست من بازی نکردند آنها در جریان بازی استرس بالایی داشتند و یک سوم میانی را به تیم  ایران واگذار کردند. قطعا اگر دروازه بان ما در این دیدار عملکرد خوبی نداشت یک فاجعه رخ می داد.

سرمربی تیم فوتبال مالدیو ادامه داد: انتظارم این بود که تیم ما با جرات بیشتر و شجاعانه بازی کند و بتواند فشار بیشتری به حریف وارد کند اما این اتفاق نیفتاد زیرا سطح کار تیم ایران بسیار بالاتر از ماست.

وی همچنین خاطرنشان کرد: هدف مالدیو راهیابی به جام جهانی نیست اما هدف ایران رسیدن به این موفقیت است. تیم ما در مسیر پیشرفت قرار دارد و برابر تیمی مانند ایران که سطح بالاتری دارد کارش بسیار سخت بود.

سرمربی تیم فوتبال مالدیو در مورد این که این شکست باعث اخراجش از تیم ملی مالدیو نمی شود اظهار داشت: تیم ما در مسیر پیشرفت قرار دارد و امروز برابر یکی از قدرتمند ترین تیم‌های آسیا شکست خوردیم. هدف ما این است که روز به روز بهتر شویم.

وی در ادامه در خصوص ناکامی تیم ملی آرژانتین در مسابقات کوپا آمه ریکا اظهار داشت: تیم آرژانتین خوب بازی نکرد ما در دفاع و کناره های زمین ضعیف هستیم و ماسکرانو بهترین بازیکن ما در این پست هاست ضمن اینکه در دیدار با اروگوئه تیم برتر میدان بودیم اما همه می دانند پنالتی بازی شانس است و در این مسابقه قرعه به نام اروگوئه افتاد.

سرمربی  آرژانتینی تیم فوتبال مالدیو در پایان در مورد  اینکه علی کریمی را مارادونای فوتبال آسیا می دانند گفت: علی کریمی را همه می شناسند او سطح بالایی دارد و توانسته در تیم های بایرن مونیخ و شالکه بازی کند. به نظر من او با توانایی که دارد امروز می تواند در تیم منچستر بازی کند.

دیدار تیم های فوتبال ایران و مالدیو در بازی رفت و مرحله نخست مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل که امشب در ورزشگاه آزادی برگزار شد با برتری 4 بر صفر تیم ایران به پایان رسید.

کد خبر 1365551

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha