پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ آذر ۱۳۸۳، ۱۵:۴۶

ريس شوراي شهر تهران:

در صورت لزوم از حمايت مسئولان رده بالاي نظام براي حل حريم تهران استفاده مي كنيم

رييس شوراي اسلامي شهر تهران از تمديد زمان پرداخت عوارض تثبيت واحدهاي تجاري با تخفيف 35 درصد تا پايان سال جاري خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي "مهر"، مهندس مهدي چمران در پايان جلسه امروز شوراي شهر تهران كه بدون حضور مستمع برگزار شد، به خبرنگاران گفت: در اين جلسه مصوبه ارزش واگذاري امتياز مازاد ساختماني و تغيير كاربري ساختماني و كسر پاركينگ مورد بررسي قرار گرفت و بر اساس آن لايحه مذكور اصلاح و تمديد شد.

بر اساس اصلاحيه اين لايحه ، مالكان املاك تجاري كه تاكنون براي تثبيت ملك خود اقدام نكرده اند مي توانند با استفاده از تخفيف 35 درصدي نسبت به پرداخت عوارض خود تا پيان سال جاري اقدام كنند.

وي در عين حال به مالكاني كه قبل از شهريورماه اقدام به تثبيت ملك خود نموده و از تخفيف 50 درصدي برخوردار شده اند اشاره نمود و افزود: مالكاني كه تا پايان آبان ماه نيز اين تعهد را انجام داده اند از تخفيف 45 درصدي برخوردار بوده اند.

رييس شوراي شهر تهران در ارتباط با تفاوت در پرداخت اين عوارض از سوي مالكان واحدهاي تجاري گفت: دليل اين تفاوت فقط به خاطر تسريع در پرداخت از سوي كساني بوده كه به موقع نسبت به انجام تعهد خود اقدام كرده اند.

چمران در ادامه به دستور توقف دخالت در حريم تهران از سوي رييس جمهور اشاره كرد و افزود: اگر لازم باشد از حمايت هاي مسئولان رده بالاي نظام نيز براي بحث حريم استفاده خواهيم كرد، زيرا دود اين مشكل به چشم نظام و كشور فرو مي رود.

 

 

 

 

کد خبر 136597

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha