پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ مرداد ۱۳۹۰، ۱۸:۳۶

در تیرماه/

تردد در محورهای اصلی خراسان رضوی 12 درصد افزایش یافت

تردد در محورهای اصلی خراسان رضوی 12 درصد افزایش یافت

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر مرکز مدیریت راه های خراسان رضوی از افزایش 12 درصدی تردد در محورهای اصلی استان در تیرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سیاسی قبل از ظهر یکشنبه در گفتگو با اصحاب رسانه اظهار کرد: دستگاه های تردد شمار 10 محور شریانی استان 5 میلیون و 249 هزار تردد را در ماه گذشته ثبت کرده اند، که این میزان نسبت به خرداد ماه رشد داشته است.

وی بیشترین آمار تردد در محورهای استان را مربوط به محور مشهد – چناران با یک میلیون و 812 هزار تردد اعلام کرد و افزود: محور های مشهد - باغچه و چناران - قوچان در رتبه های دوم و سوم پر ترددترین محورهای استان قرار گرفته اند.

سیاسی 17.5 درصد کل تردد های ثبت شده را مربوط به وسائل نقلیه سنگین عنوان کرد و گفت : این میزان نیز نسبت به مدت مشابه ماه قبل شش درصد افزایش داشته است.

مدیر مرکز مدیریت راه های خراسان رضوی ، آغاز تعطیلات تابستانی و اعیاد شعبانیه را دلایل افزایش این تردد ها اعلام کرد و افزود: بیشترین درصد افزایش تردد در تیرماه به سه محور نیشابور - سبزوار با 81 ، باغچه - نیشابور با 30 و چناران - قوچان با 23 درصد رشد اختصاص دارد.

کد خبر 1366288

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha