پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ مرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۵۹

فرمانده ناجای زنجان:

جوانان یکی از حلقه های سرمایه گذاری انحرافی دشمن هستند

جوانان یکی از حلقه های سرمایه گذاری انحرافی دشمن هستند

زنجان - خبرگزاری مهر: سرهنگ یحیی شرفی تاکید کرد: دشمن ترویج اخبار انحرافی را در برنامه خو د دارد و یکی از حلقه های اصلی دشمن سرمایه گذاری بر روی جوانان است.

فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان ظهر یکشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه "زنجان در مسیر توسعه" در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران در طول 32 سال گذشته با تهدیدهای نرم و سرد مواجه بوده است که نماد اصلی آن 8 سال دفاع مقدس است که ملت ایران با تمام توان با پیروی از ولایت فقیه توطئه دشمن را خنثی کردند.

وی اظهار داشت: دشمن از راهکارهای مختلف برای فراهم کردن فتنه وارد شده و ارزشهای اسلامی را هدف خود در این توطئه قرار داده است و بحث مسائل فرهنگی و دینی مردم را برای تهاجم فرهنگی سرمایه گذاری کرده است.

فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان با اشاره به کتب انحرافی که در استان زنجان توزیع می شد گفت: این کتب از شمال کشور عراق وارد بوکان و از بوکان وارد زنجان شده که یک نفر از عوامل اجرایی دستگیر و برخورد قضایی صورت گرفته و این کتب که قیمت بالایی هم داشتند به صورت رایگان در بین جوانان توزیع می شد تا اعتقاد جوانان را نسبت به اسلام منحرف کند.

شرفی تاکید کرد: امنیت در جامعه اجرا می شود لذا امنیت محور دارد که اولین محور بحث مزاحمت های کاروان های عروسی بوده که آن را نظام مند خواهیم کرد که از 12 شب به بعد هیچ گونه سرو صدا و آلودگی صوتی و ترافیک ایجاد نشود.

وی یادآور شد: موضوع دیگر کنترل سفره خانه ها بود که فضای بدی ایجاد کرده بود که دخترها و پسرها روابط غیرمشروع را رواج می دادند که پلمپ شد، مبارزه با اراذل و اوباش در قالب مزاحمت های خیابانی همچنین برای رفع مشکل دخترانی که دوچرخه سواری می کردند نیز مکان خاصی برای بانوان در نظر گرفته شد.

وی در ادامه به برخورد با قاچاق مشروبات الکلی و CD های مبتذل اشاره کرد و گفت: 120 هزار عدد مشروبات الکلی و اقلام ضد فرهنگی شناسایی و با توزیع کنندگان و فروشندگان برخورد جدی صرت گرفت و در خصوص حجاب و عفاف هم فضای خوب و امن ایجاد شده است.

شرفی گفت: استان زنجان از امن ترین استانهای کشور است و امنیت روانی در استان بسیار بالاست لذا در راستای امنیت اجتماعی که از این شاخص های امنیتی ماهواره است در مدت یک هفته 130 دستگاه ماهوراه و دستگاه LMN و دیش جمع آوری شده است.

کد خبر 1366443

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha