حسن اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این گلخانه که توسط سرمایه گذار بخش خصوصی و باهمکاری شرکت هلندی در کیلومتر 35 جاده هراز در حال ساخت است، از نوع پیشرفته و با تکنولوژی روز دنیا احداث می شود.
وی افزود: نمونه قبلی آن توسط قلی زاده سرمایه گذارآملی و مجری این طرح درقالب بزرگترین مجتمع تولید گلهای زینتی به روش هیدروپونیک(کشت بدون خاک) درآمل دوسال قبل بهره برداری شده بود.
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران تصریح کرد: برخی تجهیزات مورد نیاز نصب در این گلخانه پیشرفته در حالی از کشور هلند وارد کشورشد که غرب به اصطلاح خود ایران را تحریم کرده بود.
اسماعیلی با تاکید براینکه باید در همه مناطق مازندران به ویژه غرب استان با توجه به توانمدنیهای بالای آن در تولید گل و گیاه ایجاد واحدهای پیشرفته گلخانه ها توسعه یابد، به مسئولان سازمان جهاد کشاورزی مازندران توصیه کرد، زیرساختها و شرایط مناسب برای توسعه واحدهای پیشرفته گلخانه را در استان فراهم کنند.
وی اضافه کرد: هم اکنون کشورهای عربی حوزه خلیج فارس از بازارهای هدف صادراتی مازندران در بخش گل و گیاهان زینتی بوده باید به صادرات در این بخش بیافزایند.
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با بیان اینکه شهرستان آمل بیشترین سطح زیر کشت گل وگیاهان زینتی را در استان دارد و بخش قابل توجهی از صادرات این بخش مربوط به این شهرستان است افزود: در ارتفاعات آمل قابلیتهای بالایی برای کشت و پرورش گیاهان دارویی برخوردار است.
نظر شما