پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ مرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۲۴

90 شهید روحانی و طلبه در استان سمنان شناسایی شدند

90 شهید روحانی و طلبه در استان سمنان شناسایی شدند

شاهرود - خبرگزاری مهر: مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه قائم آل‌محمد (عج) استان سمنان گفت: تاکنون بیش از 90 شهید روحانی و طلبه در این استان شناسایی شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رعایتی صبح دوشنبه در دیدار با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: هشتمین یادواره شهدای روحانی و طلبه استان سی و یکم شهریور و یادواره شهدای روحانی و طلبه شهرستان شاهرود نیز دوم مهر ماه همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) برگزار می شود.

وی ادامه داد: در یادواره شهدای روحانی باید بعد فرهنگی و معنوی که جز ماموریت‌های ذاتی روحانیت است، به خوبی تبیین شود و روح معنویت و بصیرت را به مخاطبین منتقل کرد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه قائم آل‌محمد (عج) استان سمنان با اشاره به جایگاه و مقام رفیع شهدا، گفت: احیای نام شهدای روحانی ویژگی خاصی دارد.

حجت الاسلام جعفر رعایتی اضافه کرد:  احیای نام و سیره و روش شهدا، جامعه به ویژه جوانان را از خطرات فرهنگی بیمه می‌کند و بنابراین باید نسل جوان را با خدمات روحانیت آشنا کرد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز در این نشست حفظ انقلاب در برابر تمامی توطئه‌ها و فتنه‌های داخلی و خارجی را مدیون خون شهدا دانسته و گفت: انقلاب تا کنون به برکت خون شهداء اهداف خود را پیش برده است.

حجت الاسلام علی شکری خدمت به شهدا و نشر فرهنگ و جهاد شهادت را وظیفه‌ای همگانی دانست و گفت: حفظ و احیای یاد و خاطره شهدا کار شایسته‌ای است که باید حضور پررنگی در آن داشت.

وی با بیان این که یادواره شهدای روحانی باید نسبت به سایر یادواره‌ها باشکوه‌تر برگزار شود، اظهار داشت:‌ با توجه به ظرفیت بالای علمی و فرهنگی استان سمنان، کاری که برای شهدای روحانی در این استان انجام می‌شود، باید غنی‌تر از کارهایی باشد که در سایر شهرها و استان ها صورت می‌گیرد.
کد خبر 1366886

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha