حسین ابن قاسم در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: این مدافع 25 ساله تیم ملی عراق ظرف پنج سال گذشته 32 بازی ملی و دو گل زده در کارنامه خود داشته و سابقه بازی در باشگاه اربیل و پلیس عراق را دارد به همین منظور یک مدافع آینده دار در کشور خود به حساب می آید.
وی تصریح کرد: به این ترتیب این بازیکن با ثبت رسمی قرارداد خود در اول مرداد به جمع فولادی ها پیوست و در فصل آینده لیگ برتر باشگاه های کشور پیراهن قرمز فولاد خوزستان را به تن خواهد کرد.
ابن قاسم یادآور شد: سامال سعید در آخرین بازی ایران و عراق که با پیروزی تیم ملی کشورمان همراه بود نیز جزو 11 بازیکن تیم عراق بود.
سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان عنوان کرد: در فصل نقل وانتقالات، سامان صفا، امین متوسل زاده، عبدالله کرمی، سروش رفیعی، امید خالدی، حکیم نصاری، امیر شرفی، عباس یحیی بیگی و خیرالله ویسی به تیم فوتبال فولادخوزستان پیوستند.
تیم فولادخوزستان درهفته نخست یازدهمین دوره مسابقات فوتبال باشگاه های برتر کشور میزبان تیم شاهین بوشهر خواهد بود.
نظر شما