به گزارش خبرنگار مهر، محمد فتحی شامگاه دوشنبه در مراسم افتتاح مرکز علمی - کاربردی شهید مفتح راه اندازی این مراکز را در راستای حرفه آموزی بسیار خوب عنوان کرد و افزود: حرفه آموزی باید در بین نسل جوان به درستی شفاف شود.
وی اظهار داشت: سه مرکز علمی - کاربردی در قیدار، طارم در هفته دولت به بهره برداری می رسد و حرفه آموزی در این شهرستانها هم با جدیت پیگیری خواهد شد.
رئیس دانشگاه علمی - کاربردی استان زنجان گفت: در مرکز شهید مفتح 4 رشته تعمیرات آسانسور، ماشین افزار، مکانیک و برق الکترونیک به شکل پومانی و ترمی در مهرماه پذیرش دانشجو خواهد داشت و از بهمن ماه ارتقا رشته ها است و دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد هم درمهرماه سالجاری دانشجو پذیرش می کند.
فتحی افزود : دانشگاه علمی –کاربردی با هزینه کم است و در صدد مهارت آموزی و حرفه آموزی جوانان است که با آموزش و تحصیل در این مراکز اشتغال پایدار ایجاد می شود.
وی تاکید کرد: در حوزه کشاورزی فرزندان بهره بردار از تسهیلات ویژه شهریه برخوردار هستند.
نظر شما