حمید کوه پیما در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آزمون مرحله اول طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم همزمان در سراسر کشور و با همکاری معاونت ارتباطات و امور اجرایی سازمان دارالقرآن الکریم کشور و دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی و نیروی انتظامی استان برگزار شد.

رشت - خبرگزاری مهر: مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان از شرکت 111 نفر در مرحله اول طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در استان خبر داد.
وی اظهارداشت: در این آزمون از حافظان در چهار سطح حفظ کل، حفظ 20 جزء، حفظ 10جزء و حفظ پنج جزء قرآن کریم ارزیابی به عمل آمد.
مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان یادآورشد: به حافظان پس از شرکت در آزمون و کسب نمره قبولی ضمن ورود به مرحله دوم طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن، مدرک حفظ از سوی سازمان دارالقرآن الکریم کشور صادر می شود.
کد خبر 1368429
نظر شما