پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ مرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۴۲

نشست مجمع اهل قلم گلشن ابرار برگزار شد

نشست مجمع اهل قلم گلشن ابرار برگزار شد

سی و هشتمین نشست مجمع اهل قلم گلشن ابرار با هدف غنای محتوایی مقالات پژوهشی مجموعه گلشن ابرار، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با در این جلسه شرح حال دو تن از شخصیتهای مؤثر از عالمان جهان تشیع یعنی سید محمد بحرالعلوم نوشته جواد حاجی پور و شیخ محمد سلطان عراقی نوشته محمود پیرهادی، مطرح و کلیات مقالات مورد استقبال ارزیابان و حاضران در جلسه قرار گرفت و دو استاد ناظر نشست با دقت نظر نکات قابل توجهی را در راستای زیباتر شدن آثار مکتوب و اصلاح و تکمیل مقالات بیان کردند.

استاد باقری بیدهندی در این جلسه ضمن استماع دفاعیه نویسندگان مقالات ضمن ارزشمند دانستن مقالات ارائه شده، پژوهشگران را به دقت بیشتر در استفاده از القاب برای شخصیتهای علمی در متن مقالات توصیه و خواستار رعایت بیشتر آیین نامه نگارش مقالات از سوی پژوهشگران شد.

استاد طبسی نیز در جهت غنای بیشتر محتوای ترجمه علما، حاضران در جلسه را به استفاده از منابع متقن و دست اول تشویق کرد.

در نشست های مجمع اهل قلم تا کنون حدود 69 مقاله از مقالات مجلدات 10 و 11 گلشن ابرار مورد ارزیابی و بحث و بررسی قرار گرفته است.

کد خبر 1369071

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha