پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ مرداد ۱۳۹۰، ۹:۲۶

حیدری‌پور خبر داد:

اجرای 286 پروژه میراث فرهنگی طی سال مالی 89 در اصفهان

اجرای 286 پروژه میراث فرهنگی طی سال مالی 89 در اصفهان

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: تا پایان سال مالی 89 حدود 286 پروژه میراث فرهنگی در این استان به اجرا در آمد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسفندیار حیدری‌پور با اعلام این خبر افزود: سال مالی 89 در 31 تیرماه سال جاری به پایان رسید.

وی با اشاره به اینکه در سال مالی گذشته تعهد عملیاتی شدن 286 پروژه میراث ‌فرهنگی انجام شده بود، اظهار داشت: تمامی این پروژه‌ها در حوزه مرمت و ساماندهی آثار و بناهای تاریخی اصفهان بوده‌اند.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان تصریح کرد: با اقداماتی که در سال 89 انجام شد، تمامی این پروژه‌ها پیشرفت فیریکی 100 درصدی را تجربه کردند.

وی اضافه کرد: به منظور عملیاتی کردن این پروژه‌ها اعتباری بالغ بر 25 میلیارد تومان هزینه شده است.

حیدری‌پور ادامه داد: مجموع بودجه‌ای که در این بخش‌ها هزینه شده از محل اعتبارات ملی و استانی تامین شده است.

وی با بیان اینکه مرمت گنبد مسجد امام(ره) و سی و سه پل از مهم‌ترین پروژه‌های سال مالی 89 محسوب می‌شوند، بیان داشت: کاشی‌کاری‌های مسجد امام(ره) و مرمت مدرسه چهارباغ و مسجد جامع اصفهان از دیگر پروژه‌های سال مالی گذشته است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان اصفهان تاکید کرد: در سال مالی 90 نیز انجام تعداد قابل توجهی از پروژه‌های میراث‌فرهنگی به ویژه در حوزه مرمت مورد توجه این اداره کل است.

وی ادامه داد: در انتظار تخصیص اعتبارات در سال مالی 90 هستیم تا زودتر شاهد عملیاتی شدن پروژه‌های سال جاری باشیم.

کد خبر 1369459

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha