حمید رئیسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این دانشگاه به منظوراجرای قانون بهره وری کارکنان بالینی دراستان نیازمند استخدام 800 نیروی بهداشتی درمانی شامل پرستار، بهیار، ماما، پزشک، تکنسین اتاق عمل، هوشبری و فوریتهای پزشکی است.
وی افزود: در این راستا دانشگاه در حال پیگیری جهت اخذ مجوز بکارگیری نیرو و رفع کمبودها از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری زمان اجرای این قانون را در گرو استخدام این تعداد نیرو وبه کارگیری آنها در بیمارستانها و مراکز درمانی مورد نیاز دانست.
رئیسی از برگزاری آزمون استخدامی نیروها و کادردرمانی توسط این دانشگاه در اسفندماه سال گذشته خبرداد و گفت: بر اساس این آزمون دانشگاه علوم پزشکی اقدام به جذب 736 نیرو کرد که برخی به محل خدمت اعزام شدند و مابقی در حال گذراندن مراحل اداری و گزینش هستند.
نظر شما