به گزارش خبرنگار مهر، علی باقرزاده صبح روز پنجشنبه در مراسم اختتامیه بیست و هشتمین اجلاس روسای آموزش و پرورش مناطق کشور اظهار داشت: بیش از 530 هزار نفر در طول سالهای گذشته به عنوان آموزشیار و کارمند در نهضت سوادآموزی منشا برکات بوده اند.
وی افزود: طی 30 سال گذشته، 35 میلیون نفر تحت پوشش سوادآموزی قرار گرفتند و شاخص سواد از حدود 50 درصد در سال 58 به بالای 90 درصد در سال 89 رسیده است.
باقرزاده تصریح کرد: نزدیک به یک میلیون لازم التعلیم و 650 هزار نفر کودکان اتباع بیگانه نیز تحت پوشش نهضت سوادآموزی قرار دارند.
به گفته وی، پنج نشان بین المللی به سازمان نهضت سوادآموزی اعطا شده است و با توجه به نامه اخیر مقام معظم رهبری در سال 89 فصل جدیدی از کار و تلاش در نهضت سوادآموزی آغاز شده است.
باقرزاده عنوان کرد: آنچه که امروز به عنوان برنامه ریشه کنی بیسوادی مطرح می شود و تعهدات آموزش و پرورش را می طلبد ناشی از حکم رهبر فرزانه انقلاب است.
رئیس نهضت سوادآموزی گفت: تا پایان برنامه پنجم توسعه باید بیسوادی در گروه سنی بالای 10 سال تا 49 سال ریشه کن شود.
وی اظهار کرد: نهضت سوادآموزی با انعطاف در ساختار و محتوا باید سیستم را برای ریشه کن کردن بیسوادی در کشور کارآمد کند. همچنین سواد آموزی مرحله اول آموزش بزرگسالان است و تا آخر برنامه پنجم باید نظام سوادآموزی طراحی شود.
باقرزاده با اشاره به انسداد ورودی بیسوادی گفت: با پوشش 98 درصد تحصیلی دو درصد از کودکان 6 سال تمام وارد مدرسه نمی شوند و احتمال اینکه آنان در سالهای بعد نیز وارد مدرسه نشوند وجود دارد.
وی بیان داشت: آنچه امروز در برنامه پنجم باید اجرا شود یک تکلیف اداری نیست بلکه مطالبه مقام معظم رهبری است و نقطه اتکای برنامه ریشه کنی بیسوادی اهتمام همه مدیران آموزش و پرورش را می طلبد.
باقرزاده گفت: تمام معلمین در قبال حق الزحمه امکان همکاری با نهضت سوادآموزی را دارند و آموزشیاران از اول مهر در مدارس ساماندهی می شوند.
رئیس نهضت سواد آموزی تصریح کرد: اگر معلمان کفایت آموزشیاری نداشتند مدیر مدرسه می تواند از شرکتهای آموزشی، مهد ، و موسسات آموزشی قرآنی در قبال حق الزحمه و سرانه ای که به مدرسه تعلق می گیرد استفاده کند.
نظر شما