پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ مرداد ۱۳۹۰، ۱۳:۱۶

سقائیان نژاد:

کسب درآمد پایدار برای شهرداریها یک چالش بزرگ است

کسب درآمد پایدار برای شهرداریها یک چالش بزرگ است

اصفهان - خبرگزاری مهر: شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه کسب درآمد پایدار برای شهرداریها یک چالش بزرگ برای این نهاد مردمی است، گفت: لازم است منابع درآمدی شهرداریها از تک محصولی بودن نجات یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مرتضی سقائیان نژاد با بیان اینکه با تصویب لایحه ارائه شده به مجلس، منابع پایدار درآمدی برای نجات یافتن شهرداریها از تک محصولی بودن فراهم می شود، تصریح کرد: این درحالیست که در حال حاضر از ۱۷ مورد پیش بینی شده برای کسب این درآمد تنها عوارض درآمد حاصل از نوسازی پایدار است.

وی خواستار تصویب لایحه ایجاد درآمد پایدار برای شهرداریها شد و با تاکید بر اینکه کسب درآمد پایدار از صنایع و قسمتهای مختلف شهری در دستور کار قرار دارد، اذعان داشت: مالیات بر ارزش افزوده همچنین دریافت عوارض جمع آوری پسماند از جمله پیشنهادات برای کسب درآمد پایدار است.

شهردار اصفهان با اشاره به حذف دریافت عوارض جمع آوری پسماند از واحدهای مسکونی از سال 83، گفت: این اقدام صحیحی نبوده است و بر اساس برنامه ریزی انجام شده لازم است قانون دریافت عوارض جمع آوری پسماند از واحد های مسکونی اجرایی شود.

روزانه یک‌هزار تن پسماند در شهر اصفهان تولید می‌شود

سقائیان نژاد با بیان اینکه روزانه یک‌هزار تن پسماند در شهر اصفهان تولید می‌شود، عنوان کرد: با توجه به اینکه گزینه دفن زباله در کلانشهر اصفهان مردود شده و قسمت اعظمی از پسماند ها به کود تبدیل می شود، تفکیک از مبداء پسماندها باید در شهر اصفهان فرهنگسازی شود همچنین طبق قانون شهروندان متخلف در زمینه پسماندها تا 200 هزار تومان جریمه خواهند شد.

کد خبر 1369629

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha