سعدی نقشبندی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این آثار شامل تپه مروارید واقع در روستای بایزید آباد، قلعه شیطانه واقع در روستای شاه ولی، تپه ملا حسن واقع در روستای علی آباد کرفتو و بژنگه سره واقع در روستای قلعه جقه علیا که همگی از توابع بخش کرفتو هستند در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده اند.
وی با اشاره به اهمیت حفظ آثار باستانی و لزوم مشارکت و همراهی جدی اقشار مختلف مردم، گفت: هرگونه تعرض و یا تغییر هویت آثاری که در فهرست آثار باستانی ملی کشور ثبت شده ممنوع بوده و در صورت وقوع چنین مواردی مسئله مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
فرماندار شهرستان دیواندره افزود: شهرستان دیواندره دارای قدمتی بیش از پنج هزار سال بوده و بخشی از مثلث باستانی تخت سلیمان، قلعه زیویه و غار کرفتو در این شهرستان واقع شده و به همین دلیل این شهرستان آثار تاریخی و باستانی بسیاری دارد.
نقشبندی در پایان سخنان خود خواستار تلاش و جدیت بیشتر در راستای شناسایی و ثبت آثای طبیعی و باستانی دیواندره در فهرست آثار ملی کشور شد و بیان کرد: انتظار می رود که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در این بخش همت بیشتری داشته باشد هرچند که تاکنون نیز اقدامات خوبی در این عرصه صورت گرفته است.
نظر شما