به گزارش خبرگزاری مهر، واشنگتن پست در گزارشی با اشاره به ارتباط شرکت های پیمانکار آمریکایی با عناصر طالبان و حمایت از اعضای این گروه نوشت: دولت آمریکا بیش از دو میلیارد دلار را به رانندگان کامیون می دهد تا مایحتاج نظامیان را از مسیرهای امن به مقصد برسانند و میلیون ها دلار را به عنوان باج به طالبان پرداخت می کند.
مبلغی معادل 7.4 میلیون دلار از طریق پیمانکاران و دلالان در اختیار هشت شرکت آمریکایی قرار گرفته و این مبلغ در حساب بانکی یک فرمانده پلیس ملی افغانستان یافت شده است.
پنتاگون اعلام کرده که مبلغ 3.3 میلیون دلار از 7.4 میلیون دلار به عنوان رشوه و تجهیز طالبان در اختیار اعضای این گروه قرار گرفته است.
شبکه خبری "ای بی سی" نیز گزارش داد که "دیو لاپان" سخنگوی پنتاگون صحت گزارش گروه ویژه تحقیقات ارتش آمریکا در افغانستان را تایید کرده است.
مقامات پنتاگون پیش از این نیز در ژوئن 2010 درباره تجهیز طالبان توسط قراردادهای پنتاگون با شرکت های حمل و نقل در افغانستان هشدار داده بود و کنگره نیز مجبور به ارائه گزارشی درباره صحت این ادعاها و حمایت آمریکا از طالبان شد.
این گزارش جدید تنها از ارتباط شرکت های پیمانکار آمریکایی با عناصر طالبان پرده برداشت، این درحالیست که شرکت های بسیار دیگری در افغانستان فعالیت می کنند.
پیش از این نیز آنتی وار در گزارشی از پرداخت رشوه ارتش ایالات متحده و دیگر همپیمانان ناتو به برخی از اعضای طالبان برای کاهش حملات این گروه خبر داده بود.
نظر شما