پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ مرداد ۱۳۹۰، ۹:۵۶

بهزاد خبر داد:

صادرات برق کشور 15 درصد افزایش می یابد

صادرات برق کشور 15 درصد افزایش می یابد

قزوین - خبرگزاری مهر: معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: با افزایش 15 درصدی صادرات برق در سال جاری بیش از هفت میلیارد و 500 کیلو وات ساعت انرژی برق به خارج صادر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر سید محمد بهزاد روز پنجشنبه در مراسم افتتاح پست 400 کیلو ولت مینودر قزوین در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان اظهارداشت: در سال گذشته شش میلیارد و 700 میلیون کیلو وات ساعت برق به خارج صادر شد که امسال پیش بینی می کنیم این میزان در سال جاری با 15 درصد افزایش به هفت میلیارد و 500 میلیون کیلو وات ساعت برسد. 

بهزاد گفت: خوشبختانه با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها میزان مصرف خانگی کاهش یافت اما در عوض مصرف برق صنایع تا 13 درصد افزایش یافته است که این روند به تولید کشور کمک می کند.

35 نیروگاه به بخش خصوصی واگذار می شود

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی تصریح کرد: واگذاری نیروگاهها به بخش خصوصی از اولویتهای امسال وزارتخانه که تاکنون 12 نیروگاه به بخش خصوصی واگذار شده و با بسترسازی لازم 35 نیروگاه نیز برای واگذاری آماده شده است.

وی یادآورشد: با همکاری سازمان خصوصی سازی مراحل واگذاری نیروگاهها انجام شده و تا پایان سال جاری مدیریت 35 نیروگاه مشخص شده به بخش خصوصی سپرده می شود.

هشت هزار میلیارد تومان بدهی/ 200 میلیارد تومان مطالبات

این مسئول اضافه کرد: با توجه به بند الف ماده 31 قانون بودجه امسال خوشبختانه ظرفیتهای بسیار خوبی در قانون ایجاد شده تا بدهی خود را به پیمانکاران پرداخت کنیم که بزودی همه آنها را تسویه خواهیم کرد.

وی گفت: در حال حاضر هشت هزار میلیارد تومان بدهی داریم که سه هزار میلیارد تومان به پیمانکاران و پنج هزار میلیارد تومان بدهی به سیستم بانکی است که در سال جهاد اقتصادی همه بدهی های خود را پرداخت و مشکلات را حل خواهیم کرد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی یادآورشد: بهترین مصرف کنندگان ما مشترکان خانگی هستند که اکثرا بدهی خود را به شرکت برق پرداخت می کنند و عمده بدهکاران ما واحدهای صنعتی هستند که با درک مشکلات آنها ضمن همراهی برای حل مسائل فرصت لازم برای تسویه حساب داده می شود.

وی گفت: مطالبات شرکت برق 200 میلیارد تومان است که با همکاری بانکها و تامین تسهیلات لازم برای واحدهای صنعتی بدهکارشرایط پرداخت نیز آسان شده است.

بهزاد اظهارداشت: بیش از 90 درصد مطالبات برق در کشور وصول می شود و در این زمینه وضعیت مناسبی داریم که از همکاری همه مردم قدردانی می کنیم.

بهزاد گفت: با توانمندی موجود در صنعت برق هر روز شاهد افتتاح طرح های مهم در کشور هستیم و پنج هزار مگاوات نیروگاه نیز آماده افتتاح در کشور است.

کد خبر 1369894

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha