به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی فرهادی عصر پنجشنبه در همایش آشنایی با فرصت های سرمایه گذاری که با حضور تجار و سرمایه گذاران استان در محل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن قزوین برگزار شده بود اظهار داشت: ازبکستان در زمره 15 کشور هدف ایران در زمینه صادرات است و آشنایی با نیازها و توانمندی های این کشور می تواند به سود اقتصادی مناسب تجار کمک کند.
رایزن بازرگانی ایران در ازبکستان به رشد اقتصادی بالای هشت درصدی ازبکستان در چهار سال گذشته اشاره و تصریح کرد: میزان مبادلات دو کشور در سال گذشته 158 میلیون دلار بوده است.
فرهادی افزود: بیش از 70 درصد این مبادلات در زمینه مواد اولیه است که به دلیل وجود پتانسیلهای خوب در دو کشور در بخشهای انرژی، کشاورزی و صنایع می توان مناسبات را گستر شداد و به سود منطقی دست یافت.
وی بیان کرد: با وجود مشابهتهای فراوان بین ایران و ازبکستان و بویژه علاقه ازبکها به ایرانیها می توانیم گامهای خوبی برای توسعه روابط تجاری دو کشور برداریم و تجار ایرانی راحت تر در این منطقه حضور یابند و کالای خود را عرضه کنند.
رایزن بازرگانی ایران در ازبکستان سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، صنایع کوچک، انرژی، پتروشیمی و ساختمان را به
بازرگانان قزوینی پیشنهاد کرد و گفت: با توجه به توان تولیدی خوب استان قزوین شما می توانید در صنایع فرآوری کشاورزی نیز سرمایه گذاریهای مناسبی داشته باشید.
وی همچنین اظهارداشت: در شهریور ماه امسال نمایشگاه تخصصی صنعت ازبکستان برپا خواهد شد که این نمایشگاه فرصت مناسبی برای آشنایی تجار قزوینی با توان و نیاز این کشور و بررسی راههای صادرات و واردات کالاست که امیدواریم از آن استقبال شود.
نظر شما