پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ مرداد ۱۳۹۰، ۱۴:۲۲

حجت الاسلام مرادی:

مشورت و هماهنگی استاندار جدید با بزرگان فارس لازم است

مشورت و هماهنگی استاندار جدید با بزرگان فارس لازم است

شیراز - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت شیراز بر مشورت و هماهنگی استاندار جدید فارس با بزرگان این استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگارمهر، حجت الاسلام محمد حسن مرادی در خطبه های نماز جمعه این هفته شیراز گفت: پس از مدتی استاندار فارس نیز معرفی شد و نباید فراموش شود که استاندار جدید مشورت و هماهنگی با نماینده ولی فقیه، نمایندگان مجلس و اساتید دانشگاه را در دستور کار قرار دهد.

وی ادامه داد: طی مدتهای گذشته بحثهای زیادی در استان شکل گرفت که از جمله آنها بحث خشکسالی بود که استاندار جدید فارس باید برای رفع مشکلات به وقوع پیوسته همت کند.

امام جمعه موقت شیراز با بیان اینکه توجه به خواسته ها و مطالبات مردم نیز باید در دستور کار استاندار جدید باشد، افزود: به هر ترتیب مرم استان نیز از مدیریت ارشد فارس درخواستها و مطالباتی دارند که ازجمله این درخواست ها بحث اشتغال است که باید برای رفع این مشکلات برنامه ریزیی دقیق انجام شود.

حجت الاسلام مرادی در ادامه سخنان خود به فرا رسیدن ماه رمضان اشاره و تصریح کرد: رمضان یکی از ماه های عزیز خداوند است که باید مردم از خوبیهای این ماه به درستی استفاده کنند.

وی یادآور شد: یکی از مواردیکه مردم استان باید در ایام ماه رمضان بدان توجه کنند بحث اهدا خون است که نباید فراموش شود.

امام جمعه موقت شیراز با بیان اینکه در ایام ماه رمضان بحث اهدای خون مورد بی توجه ای قرار می گیرد، تاکید کرد: فارس پس از تهران در بحث اهدای خون دارای جایگاه بالای کشور است که نباید اجازه داد در ماه رمضان این جایگاه دستخوش تغییرات شود.

کد خبر 1370204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha