به گزارش خبرنگارمهر، حجت الاسلام محمد حسن مرادی در خطبه های نماز جمعه این هفته شیراز گفت: پس از مدتی استاندار فارس نیز معرفی شد و نباید فراموش شود که استاندار جدید مشورت و هماهنگی با نماینده ولی فقیه، نمایندگان مجلس و اساتید دانشگاه را در دستور کار قرار دهد.
وی ادامه داد: طی مدتهای گذشته بحثهای زیادی در استان شکل گرفت که از جمله آنها بحث خشکسالی بود که استاندار جدید فارس باید برای رفع مشکلات به وقوع پیوسته همت کند.
امام جمعه موقت شیراز با بیان اینکه توجه به خواسته ها و مطالبات مردم نیز باید در دستور کار استاندار جدید باشد، افزود: به هر ترتیب مرم استان نیز از مدیریت ارشد فارس درخواستها و مطالباتی دارند که ازجمله این درخواست ها بحث اشتغال است که باید برای رفع این مشکلات برنامه ریزیی دقیق انجام شود.
حجت الاسلام مرادی در ادامه سخنان خود به فرا رسیدن ماه رمضان اشاره و تصریح کرد: رمضان یکی از ماه های عزیز خداوند است که باید مردم از خوبیهای این ماه به درستی استفاده کنند.
وی یادآور شد: یکی از مواردیکه مردم استان باید در ایام ماه رمضان بدان توجه کنند بحث اهدا خون است که نباید فراموش شود.
امام جمعه موقت شیراز با بیان اینکه در ایام ماه رمضان بحث اهدای خون مورد بی توجه ای قرار می گیرد، تاکید کرد: فارس پس از تهران در بحث اهدای خون دارای جایگاه بالای کشور است که نباید اجازه داد در ماه رمضان این جایگاه دستخوش تغییرات شود.
نظر شما