پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ مرداد ۱۳۹۰، ۹:۱۶

تهرانی به مهر خبر داد:

آغاز عرضه سبد کالایی ماه مبارک رمضان در شبکه تعاونی

آغاز عرضه سبد کالایی ماه مبارک رمضان در شبکه تعاونی

معاون دبیرکل اتاق تعاون ایران از آغاز عرضه کالاها و اقلام پرمصرف در شبکه تعاونی کشور به مناسبت ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: با هماهنگی ستاد تنظیم بازار، آزادسازی کالاهای ذخیره شده انجام شد.

ابراهیم تهرانی در گفتگو با مهر از آغاز فعالیت گسترده شبکه تعاونی های مصرف اعم از محلی، کارکنان، دولت، فرهنگیان، کارگران ایران و نیروهای مسلح در ماه مبارک رمضان برای تامین مایحتاج مردم خبر داد و گفت: هماهنگی های مربوط به فعالیت شبکه تعاونی ها در ماه مبارک رمضان صورت گرفته است.

معاون دبیرکل اتاق تعاون ایران اظهار داشت: در این خصوص با ستاد تنظیم بازار ماه رمضان در مورد برنامه ریزی برای تهیه اقلام پرمصرف مردم، تهیه، تدارک و توزیع آن در سبد مصرف خانوار مذاکره شده است.

تهرانی با اعلام اینکه اقلام مصرفی مردم در ماه مبارک رمضان از طریق شبکه فروش تعاونی ها بین 5 تا 15درصد ارزانتر عرضه خواهد شد، گفت: این تصمیم در شبکه فروش تعاونی های مصرف کشور برای سهولت دسترسی مردم به اقلام مورد نیاز اخذ شده است؛ بنابراین کالاهای تعاونی در این ماه با تخفیفات ذکر شده عرضه می شود.

این مقام مسئول در بخش تعاون ادامه داد: خوشبختانه با همکاری وزارت بازرگانی و ستاد تنظیم بازار و برای تامین برخی از
اقلام پر مصرف خانوار، آزادسازی برخی کالاها در سبد هزینه ها که قبلا ذخیره سازی شده بود، هم اکنون آزاد و بزودی در دسترس مردم قرار می گیرد.

معاون دبیرکل اتاق تعاون ایران بیان داشت: هم اکنون اقلام اساسی مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان در اختیار شبکه تعاونی های مصرف قرار گرفته و از این طریق در سطح بیش از 1500 فروشگاه تعاونی کشور عرضه خواهد شد.

به گفته تهرانی، کلیه مایحتاج عمومی مردم با نرخهای مصوب و با تخفیف مناسب به میزان کافی در ماه مبارک رمضان در اختیار مردم قرار می گیرد.

کد خبر 1370440

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha