پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ مرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۱۹

پیشدار:

نقش مردم در جشنواره رضوی باید پرنگ تر شود

نقش مردم در جشنواره رضوی باید پرنگ تر شود

بندرعباس - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: نقش مردم در جشنواره های رضوی باید پر رنگ تر شود.

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان پیشدار بعدازظهر شنبه در نشست با اعضای دبیرخانه پنجمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان رضوی و نمایش عروسکی ضامن آهو ضمن تاکید بر مردمی کردن جشنواره های رضوی اظهارداشت: فلسفه اصلی برگزاری جشنواره های موضوعی امام رضا (ع) ترویج فرهنگ منور رضوی در میان مردم جامعه و ثبت و ضبط سنتهای مرتبط با امام رضا (ع) در مناطق مختلف است و در برگزاری آن نیز باید مردم بیشترین نقش را داشته باشند.

وی عنوان کرد: هر چند که آغاز اکثر جشنواره های رضوی از سوی نهادهای دولتی بالاخص فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده اما پس از گذشت نزدیک به یک دهه زمان تصدی گری مردمی فرا رسیده است.

دبیر جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رضوی بیان کرد: هرمزگان در برگزاری جشنواره های مردمی امام رضا (ع) در کل کشور پیشقدم است و مردم روستای کردر میناب اولین کسانی هستند که به استقبال دهه کرامت می روند.

پیشدار گفت: در روستای کردر میناب هر ساله جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی آسمان هشتم در دهه کرامت توسط کانون فرهنگی هنری امام المنتظر (عج) برگزار می شود و بیش از چهار هزار جوان و نوجوان از روستا های اطراف در این جشنواره مشارکت می کنند.

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ابراهیم ذاکری، مسئول کانون امام المنتظر (عج) روستای کردر به خاطر راه اندازی جشنواره مردمی آسمان هشتم از سوی رئیس جمهور مورد تجلیل قرار گرفت.

کد خبر 1371073

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha