پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۸ مرداد ۱۳۹۰، ۱۸:۴۱

صلاحی اعلام کرد:

55 میلیون جلد کتاب در کتابخانه ملی کشور موجود است

55 میلیون جلد کتاب در کتابخانه ملی کشور موجود است

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران گفت: این کتابخانه دارای 55 میلیون جلد کتاب است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسحاق صلاحی کجور اظهار داشت: منابع و اسناد موجود در کتابخانه های ملی بین کشورها بر اساس قواعد و ضوابط در اختیار پژوهشگران و محققان قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه اولویت اصلی ایران همکاری با کشورهایی که زبان مشترک فارسی و دین اسلام دارند، است اظهار داشت: رویکرد سازمان اسناد و کتابخانه ملی حفظ اسلام و میراث انقلاب ایران اسلامی است.

وی با تاکید بر اینکه میراث انقلاب اسلامی ایران باید در قالب اسناد تاریخی به همه دنیا صادر شود، ادامه داد: در صدد هستیم تا همه تفاهم نامه های پیشین را که با کشورهای مختلف منعقد شده است عملیاتی کنیم.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی بر لزوم تغییر شاخص ها، استانداردها و الگوهای متداول غربی در عرصه کتابداری و آرشیو اسناد تاکید کرد و بیان داشت: آنچه که در ایران و در برخی از کشورهای منطقه در کتابداری و آرشیو اسناد دنبال می شود به طور نسبی وارداتی است.

صلاحی گفت: رویکرد سازمان تغییر این نوع نگاه است و تمامی تلاش این است تا الگوها، استانداردها و شاخص های متداول و چارچوب های حاکم غربی را در عرصه کتابداری و آرشیو اسناد ، تغییر بدهیم.

وی گفت‌: کمیته نظریه پردازی کتابداری و اطلاع رسانی با رویکردی جدید و با دقت بیشتر، مباحث نظریه پردازی در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ادامه داد: این کمیته بدنبال تدوین و استخراج شاخص ها، الگوها و استاندارد بومی در عرصه کتابداری و اطلاع رسانی اسناد آرشیو ملی است.

صلاحی با بیان اینکه کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران با داشتن 55 میلیون و 300 هزار جلد کتاب از جمله کتابخانه های برتر کشورهای منطقه است گفت: 62 هزار نسخه خطی و چاپ سنگی نادر در این سازمان موجود است.

کد خبر 1371214

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha