به گزارش خبرنگار مهر، علی حدادی عصر شنبه در نشست مطبوعاتی افزود: نباید فضای کاری را به فضای انتخاباتی متصل کنیم تا بتوانیم در موضوعات مهم و معیشت مردم خدمت رسانی کنیم.
فرماندار ساوجبلاغ در خصوص تعیین وضعیت نیروهای شرکتی و قراردادی ادامه داد: هر آنچه در این خصوص در تهران اجرا می شود را اجرا می کنیم اما هر خبرنگاری که در این خصوص سئوال دارد، باید از استانداری سئوال کند.
این مسئول همچنین عمده علت تاخیر17 ساله در افتتاح و بهره برداری از بیمارستان شهر جدید هشتگرد را عدم همکاری و بدقولی پیمانکاران در اجرای این پروژه عنوان کرد.
وی در آستانه روز خبرنگار با قدردانی از زحمات بی دریغ رسانه ای ها، رسانه ها را آینه ای از آنچه در جامعه اتفاق می افتد توصیف و آنها را زنجیر محکمی بین مردم و مسئولان عنوان کرد.
در انتهای نشست، رنجبر، معاون ارشاد ساوجبلاغ از شیوه توزیع مطبوعات دراین شهرستان انتقاد کرد.
تعدادی از کیوسکهای مطبوعاتی فقط اقدام به عرضه تنقلات می کنند
وی ضمن اشاره به اینکه تعدادی از کیوسکهای مطبوعاتی با این بهانه که فروش نشریات برایشان سود اقتصادی ندارد، فقط اقدام به عرضه تنقلات می کنند، خواستار رسیدگی در این زمینه شد.
نشست خبری فرماندار ساوجبلاغ با حضور فعال اصحاب رسانه برگزار شد و قریب سه ساعت به طول انجامید.
نظر شما