پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ مرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۴۰

شنبدی:

مساجد با نیاز و خواسته جوانان باید ایجاد شود

بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و امنیتی استاندار بوشهر گفت: جهت جذب جوانان به مساجد باید مساجدی با خواسته ها و نیازمندیهای روز جوانان ایجاد کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین شنبدی شنبه شب در همایش فعالان فرهنگی حوزه مساجد شهرستان بوشهر اظهارداشت: امروز مساجد ما نیازمند جاذبه ها و جلوه های جذاب مورد نیاز جوانان است.

وی مسجد را مهمترین جایگاه اجتماعی، سیاسی، امنیتی و انتظامی کشور در دوران مختلف دانست، افزود: مساجد در طول سالیان متمادی به عنوان سنگر اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور محسوب می شده است.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری بوشهر گفت: مسجد می تواند جایگاهی تمام عیار برای مقابله با هجمه های سخت و نرم افزاری دشمنان بر علیه کشورمان باشد.

امام جمعه موقت بوشهر نیز گفت: مساجد خانه های نور در زمین و کانون هدایت و هدایتگری هستند.

حجت الاسلام جواد اسماعیل نیا افزود: مساجد که در این روزها که کشور در مقابل هجمه تهاجم فرهنگی دشمنان قرا گرفته است پادگانهای مستحکم فرماندهانی است که در عرصه دین و فرهنگ مدافع کشور خواهند بود.

وی افزود: به هر میزان این پادگان ها مستحکم تر بسازیم فرماندهان و سربازان قوی تر خواهیم داشت.

امام جمعه موقت بوشهر با بیان اینکه باید به این پادگانها توجه کرد، گفت: انتظار می رود مسئولان بودجه های قابل توجه ای برای احیای مساجد در نظر بگیرند.

کد خبر 1371353

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha