به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، "عبدالله گل" رئیس جمهور ترکیه در این باره گفت : هیچ کس نمی تواند مدعی شود که استعفای این چهار فرمانده موجب بروز بحران و یا مشکل در ترکیه شده است.
وی در ادامه افزود : بدون شک استعفای این چهار ژنرال موجب بروز یک وضعیت فوق العاده شده، اما با این وجود همه چیز تحت کنترل است.
"رجب طیب اردوغان" نیز در یک سخنرانی غیر زنده گفت : اولویت اول ما پیش رفتن در مسیر قانون اساسی جدید ترکیه است که بدون شک موجب افزایش دموکراسی در کشور می شود.
نخست وزیر ترکیه در ادامه افزود : فکر می کنیم وظیفه اصلی ما آماده کردن قانون اساسی دموکرات ولیبرال است و نباید در این راه هیچ اشتباهی انجام شود.
به نوشته رویترز، در حدود یک دهم از ژنرال های ارشد ارتش ترکیه هم اکنون به اتهام تلاش برای براندازی دولت در انتظار فرا رسیدن زمان محاکمه خود هستند و این در حالی است که روز جمعه گذشته نیز 250 افسر ارتش به همین اتهام بازداشت شدند.
نظر شما