علیحدادی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به پیشرفت خوب مترو هشتگرد از تخصیص اعتبارات لازم برای تکمیل این پروژه خبر داد وآن را از پروژه های اولویت دار دانست.
وی ادامه داد: با انتخاب پیمانکاران جدید سرعت عملیات طی یک ماه اخیر سرعت ویژه ای در حال پیگیری است و ردیفهای اعتباری لازم در این حصوص پیش بینی شده است.
وی عنوان کرد:50 میلیارد تومان برای خرید واگنهای مترو هشتگرد و اختصاص یافته و مشکلی در خصوص تامین اعتبار وجود ندارد.
این مسئول، پیشرفت فیزیکی کار را 40 درصد عنوان و تاکید کرد: مهمترین بخش کار خرید واگن ها ی مترو بود که در این خصوص تامین هزینه شد.
تعیین کارگروه تخصصی برای پیگیری پروژ های عمرانی
حدادی در خصوص تعیین کارگروه تخصصی برای پیگیری پروژ های عمرانی گفت هفت نفر از صاحبان صنایع برای این منظور انتخاب شده اند.
وی با تاکید بر پتانسیلهای ساوجبلاغ در جذب سرمایه از مذاکره با دو گروه سرمایه گذار در باره شهرک صنعتی خبر داد و افزود: با تایید یکی ازسرمایه گذاران و تعهد 30 میلیارد تومانی وی مقرر شد طی شش ماه آینده عملیات مربوط به جدول گذاری و کارهای مربوطه اجرا شود.
این مسئول، نزدیکی به فرودگاه پیام و گمرک و مجاورت با راه آهن را از مهمترین ویژگی های شهرک عنوان و تاکید کرد: در صورت سرمایه گذاری در این منطقه، شاهد توسعه همه جانبه استان خواهیم بود.
حدادی، ایجاد و تثبیت اشتغال در بخشهای مختلف صنعت، کشاورزی و گردشگری را ازظرفیتهای بالقوه شهرک صنعتی برشمرد.
فرماندار ساوجبلاغ، ظرفیت شهرک صنعتی را را 800 هکتار عنوان کرد و افزود: بسته به نیاز صنایع فعال درمجموعه شهرک، تا دو هزار هکتار قابل افزایش است.
وی یادآور شد: با بسترسازی های صورت گرفته، ایجاد اشتغال مجموعه "زرنام" 15 هزار نفر و مجموعه های دیگر تا 25 هزار نفر در سال جاری و آتی، دنبال می شود.
نظر شما