به گزارش خبرنگار مهر، علی فاکر صبح روز یکشنبه در چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش بهبهان در سال جاری که با حضور فرماندار شهرستان و دیگر اعضای شورا برگزار شد، ضمن ارائه گزارش عملکرد یک ماهه این اداره اظهار داشت: با توجه به دستور وزیر آموزش و پرورش برای یک نوبته کردن مدارس ابتدایی در این شهرستان، 60دستگاه کولر گازی، 50عدد میز و نیمکت و 10 عدد کانکس جدید خریداری شده است.
در ادامه جلسه فرماندار بهبهان ضمن اشاره به تغییر در رویه اجرای جلسات شورای آموزش وپرورش و حضور در مراکز آموزشی محروم افزود: خلاء حضور بانوان در این شورا به شدت احساس می شود که باید در این باره تمهیدات لازم صورت پذیرد.
فرهاد باذلی محبوب همچنین اعلام کرد: باید به بازنشستگان و فرهنگیان نیز توجه جدی شده و از آنان تکریم به عمل آید.
وی در پایان اظهار داشت: باید برای مدیران مدارس شهرستان قبل از آغاز سال تحصیلی جدید، همایشی به منظور برنامه ریزی مناسب و دقیق برگزار شود.
نظر شما