۱۰ مرداد ۱۳۹۰، ۱۵:۱۷

در ماه رمضان/

اعزام مبلغان به مناطق محروم مهمترین اولویت فرهنگی است

اعزام مبلغان به مناطق محروم مهمترین اولویت فرهنگی است

کرمان - خبرگزاری مهر: کارشناس امور مبلغان تبلیغات اسلامی کرمان با اشاره به ارزیابی عملکرد مبلغان گفت: طی ماه شعبان و رمضان مهمترین اولویت فرهنگی اعزام مبلغ به مناطق محروم است.

بختیار علیدادی در گفتگو با مهر اظهارداشت: گاهی توجه به نیازهای مادی و معنوی و برنامه ریزی های فرهنگی برای دیگران باعث غفلت از برنامه ریزی معنوی برای خودمان می شود که باید در ماه شعبان و رمضان به این امر توجه بیشتری شود.

وی تصریح کرد: فرصت ماه شعبان و رمضان، اعزام مبلغین به مناطق محروم و روستاها از مهمترین اولویت های کاری سازمان تبلیغات اسلامی است که باید در امر اعزام نهایت دقت به عمل آید و با کیفیت بالا انجام پذیرد.

علیدادی با اشاره به طرح ارزیابی مبلغان گفت: این ارزیابی به همراه حجت الاسلام عباس بذرکار، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی کرمان به شهرستان های زرند، شهداد، رفسنجان، کرمان و شهرهای ماهان، باغین و چترود انجام شد.

وی هدف از اجرای این طرح را بررسی مشکلات و شیوه های تبلیغی در روستاها و شهرهای مختلف سطح استان کرمان عنوان کرد و اظهارداشت: این بازدید و ارزیابی ها از نیمه دوم تیرماه سال جاری تا پایان این ماه در دیگر شهرها و روستاهای این استان ادامه خواهد داشت.
 

کد خبر 1372831

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha