به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباسعلی فاطمی صبح دوشنبه در جلسه شورای فرهنگی اجتماعی، اظهار کرد: به فرمانداری پیشنهاد دادیم تا با کمک دهیاری ها در هر روستا این شورا تشکیل شود که خوشبختانه این امر محقق شده است.
وی با تأکید بر اینکه فعالیت های انجام شده بایستی مؤثر واقع شوند، افزود: در این راستا ابتدا باید در جامعه آسیب شناسی لازم صورت گیرد تا نکات مثبت و منفی فعالیت ها مشخص شده و مشکلات چاره جویی شود و انتظارات و خواسته ها به مسئولین منتقل شود.
فرمانده پایگاه شهید دستوری بیلند نیز با تأکید بر همبستگی در اجرای مراسمات مذهبی چند پیشنهاد برای برگزاری مراسم مذهبی ماه مبارک رمضان ارائه داد.
محمد سپاسی افزود: برای برگزاری مراسم با کیفیت بهتر باید آنها را به مساجد اصلی انتقال دهیم و بهتر است مراسم نماز عید فطر امسال به صورت یک جا برگزار شود.
در ادامه حاضرین در جلسه به بحث و تبادل نظر پرداخته و در انتها مقرر شد زمینه سازی لازم جهت برگزاری نماز عید فطر به صورت یکجا صورت گیرد.
در رابطه با جزء خوانی قرآن در ماه مبارک رمضان هم تصمیم بر این شد که این مراسم در هر شب حداکثر در دو مسجد برگزار شود و با استفاده از قاریان قرآن کریم استفاده مطلوب تری از این جلسات صورت گیرد.
نظر شما