روحالله حجازی دراین باره به مهر گفت: بعد از دو سال که دو طرح "ندبه" و "اتفاق میافتد" را به شورای صدور پروانه ساخت ارائه دادم و متاسفانه نتوانستم پروانه دریافت کنم امسال طرح "زندگی خصوصی آقا و خانم میم" را ارائه کردم که خوشبختانه به تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی پروانه ساخت فیلم صادر شد.
وی ادامه داد: امیدوارم با برنامهریزیهایی که با تهیهکننده انجام میدهیم بتوانیم اواخر تابستان پیشتولید را آغاز کرده و پاییز فیلمبرداری را آغاز کنیم. چون قصد دارم امسال با این فیلم در جشنواره سیام فیلم فجر حضور پیدا کنم.
حجازی افزود: " زندگی خصوصی آقا و خانم میم" کاملا متفاوت با فیلم قبلیام "در میان ابرها" است. این فیلم از فضایی کاملا شهری و اجتماعی برخوردار است. داستان فیلم در ارتباط با زندگی یک زن و شوهر است. تلاش کردهام از زاویه متفاوتی به زندگی این زوج نگاه کنم. برای دو بازیگر زن و مرد اصلی فیلم گزینههایی در نظر دارم که هنوز قطعی نشدهاند.
نظر شما