پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ مرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۰۲

حجت‌الاسلام ارزانی خبر داد:

اعزام 1100 مبلغ اصفهانی به 21 استان کشور طی ماه مبارک رمضان

اعزام 1100 مبلغ اصفهانی به 21 استان کشور طی ماه مبارک رمضان

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان از اعزام بیش از یک هزار و 100 مبلغ اصفهانی به 21 استان کشور در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر تبلیغات دینی در سه عرصه عمومی، تخصصی و نخبگان در دفتر تبلغات اسلامی اصفهان در حال انجام است.

وی افزود: هر چند در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان آموزشهای تکمیلی به مبلغان ارائه می‌شود ولی پایه‌های علمی آنها در حوزه علمیه اصفهان به خوبی غنی شده است.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه در سال جاری یک هزار و 100 مبلغ دینی امر تبلیغ را در 21 استان دنبال می‌کنند‌، تصریح کرد: از این تعداد 450 نفر در استان اصفهان و بقیه در 20 استان دیگر فعالیت می‌کنند.

وی به ظرفیت و توانایی اصفهان برای برنامه‌های تبلیغی اشاره کرد و بیان داشت: با تصویب راه‌اندازی مرکز تخصصی تبلیغ در اصفهان در شورای عالی مدیریت حوزه‌های علمیه به زودی این مرکز با نام علامه مجلسی در اصفهان شروع به کار می‌کند.

حجت‌الاسلام ارزانی  برگزاری برنامه‌های تبلیغی در ماه‌های محرم، صفر و رمضان را از مهمترین برنامه‌های عمومی تبلیغی دانست و اضافه کرد: در عرصه تخصصی در حوزه‌های بهاییت، وهابیت، عرفان‌های نوظهور و مسیحیت و تبلیغ در عرصه رسانه در حال تربیت مبلغ هستیم.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه زبان چینی برای اولین ‌بار در اصفهان برای طلاب تدریس شد، اظهار داشت: از بین هشت فارغ التحصیل زبان چینی، شش نفر در حال حاضر در چین مشغول به فعالیت تبلیغی هستند.

وی با بیان اینکه حوزه علمیه اصفهان به ریاست آیت‌الله مظاهری از سال 74 تاکنون شاهد تحول بزرگی شده است، فعالیت مرکز تخصصی حوزه علمیه اصفهان در رشته‌های فقه، اصول، تبلیغ و تفسیر و گسترش فعالیت آن در سال‌های بعد، روحیه نشاط و گسترش حجم برنامه‌های تبلیغی را از مهمترین آثار رشد علمی و پویایی این حوزه در مدت زعامت آیت الله مظاهری دانست.

کد خبر 1373473

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha