به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام آفتابی شامگاه دوشنبه در اختتامیه دومین جشنواره منطقه ای مرصاد، اظهار داشت: تلاش می شود در سال آینده این جشنواره به صورت کشوری برگزار شود و در این راستا باید زیرساخت های لازم برای شکل گیری این رخداد فرهنگی هنری در شهرستان فراهم شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، هدف از برگزاری جشنواره را ترغیب و تشویق هنرمندان تئاتر به سمت و سوی نشان دادن ارزش های دفاع مقدس برای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اعلام کرد.
صدرالله بابلی فرماندار اسلام آباد نیز در این مراسم، برپایی این جشنواره را بیانگر پاسداشت سلحشوران دفاع مقدس دانست و اینگونه برنامه ها را راهی موثر در مقابله با جنگ نرم دشمنان برشمرد.
وی بیان کرد: سعی بر این است با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی از جمله تئاتر سد محکم و استواری در برابر جنگ نرم دشمن بسازیم.
بابلی افزود: تئاتر وسیله ای برای بیان اندیشه ها و تفکر شهیدان است که پیام های آنان را با بیان شیوا به مردم انتقال می دهد.
علیشاه ایوانی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اسلام آباد غرب و دبیر جشنواره منطقه ای تئاتر مرصاد نیز با ارائه گزارشی از این جشنواره گفت: در این جشنواره 75 متن نمایش به دبیرخانه ارسال شد که پس از بررسی 24 متن نمایش مورد تصویب قرار گرفت.
وی افزود: پس از بازبینی صحنه ای، در مرحله نهایی 10 گروه نمایشی از استان های همدان، لرستان، کردستان، ایلام و کرمانشاه، درشهرستان اسلام آباد غرب به مدت چهار روز آثار منتخب زیر نظر داوران به نمایش گذاشته شده و در پایان رتبه های برتر در هر بخش مشخص شدند.
در پایان این مراسم گودرز رضایی بازیگر نمایش رویای داغ نیم سوز از اسلام آباد غرب و ساحره حسین آبادی بازیگر نمایش حسب حالی ننوشتی از کنگاور، به عنوان برترین بازیگران مرد و زن معرفی شدند.
بهزاد حیدری و نعمت اله اسدی به ترتیب به عنوان منتخبین طراح صحنه و نمایش نامه نویسی از نمایش جغد قرمز کاری از هنرمندان شهرستان هرسین برگزیده شدند.
داوران جشنواره هیچ کارگردانی را شایسته احراز رتبه اول نشناختند و سارا مهری کارگردان نمایش جغد قرمز از هرسین، حائز رتبه دوم شد.
این جشنواره به صورت منطقه ای و با حضور گروه های نمایش از پنج استان به میزبانی اسلام آباد غرب برگزار شد.
نظر شما