به گزارش خبرگزاری مهر، رضا افزاره اظهار داشت: مجموع خرید گندم در سال جاری 98 هزار تن بود.
وی افزود: 57 هزار تن توسط مراکز خرید تضمینی و حدود 41 هزار تن توسط بخش خصوصی خریداری شد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ذو کشور با بیان اینکه سال گذشته تا این مقطع زمانی، 71 هزار تن گندم خریداری شده بود که 26 هزار تن توسط بخش خصوصی و 47 هزار تن توسط مراکز خرید تضمینی بود، یادآور شد: 38 درصد افزایش خرید گندم نسبت به سال گذشته داشتیم.
این مسئول با اشاره به اینکه 20 میلیارد و 800 میلیون تومان، ارزش خرید گندم تضمینی است، تصریح کرد: بیش از 19 میلیارد تومان پرداخت شده و یک میلیارد و 700 میلیون تومان باقی مانده که مربوط به خریدهای اخیر است.
افرازه با بیان افزایش کیفیت گندم در سال جاری گفت: میزان ضایعات مفید و غیرمفید گندم هم کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور ابراز داشت: مجموع گندم کیفی در کشور بهگونهای است که ناگزیریم بیش از 50 درصد گندم مصرفی را گندم ضعیف استفاده کنیم.
افرازه افزود: برای ماه مبارک رمضان سعی بر این است حدود 10 تا 15 درصد تخلیط گندم داشته باشیم تا کیفیت نان کاهش نیابد.
وی با بیان اینکه هر ماه 25 هزار تن مصرف گندم داشتیم، متذکر شد: در چهار ماه گذشته به صورت میانگین ماهانه هشت هزار تن آرد وارد شده از سایر استانها داشتیم.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با اشاره به اینکه از هفته گذشته هماهنگی برای خرید برنج تضمینی انجام شده است، اذعان داشت: سعی بر این است مراکز خرید برنج تضمینی تا دهم ماه رمضان تجهیز و آماده خرید باشند.
نظر شما