رضا فکری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه امسال هم 25 دستگاه کنتور آلتراسونیک خریداری و بر روی منابع تأمین ورودی های شبکه توزیع آب شهرهای ساری، بابل،آمل و نکا نصب خواهد شد گفت: برای خرید این تعداد کنتور یک میلیارد ریال هزینه شد.
وی مزیت استفاده از این کنتور را کنترل دقیق میزان ورودی آب شبکه های توزیع در تمام ساعات شبانه روز، ثبت اطلاعات مربوط به دبی و قابلیت ارسال مقدارجریان خروجی بیان کرد.
معاون بهره برداری آب و فاضلاب مازندران اتصال به سیستمهای تله متری و کنترل از راه دور را یکی از مهم ترین قابلیتهای کنتورهای آلتراسونیک عنوان کرد.
وی اظهار داشت: کاهش هدر رفت آب، کاهش هزینه های نیروی انسانی، امکان تسلط نرم افزاری و سخت افزاری بر فرآیند تولید و انتقال و توزیع آب از راه دور مهم ترین اهداف اجرای این پروژه است.
فکری از راه اندازی سیستم تله متری در شهرهای بابل و ساری خبر داد و افزود: این سیستم شامل کنترل مرکزی ، شبکه مخابراتی و تجهیزات ابزار دقیق است.
نظر شما