به گزارش خبرنگار مهر، هنرمند طراح و سازنده این آثار، پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: این نمایشگاه با هدف معرفی و شناخت بیشتر جواهر و سنگهای تزئینی است که می تواند رقیب خوبی برای بازار محصولات چینی و رواج فلزاتی مثل برنج و مس باشد.
مونا ناظران افزود: این فلزات و همچنین سنگهایی که در ساخت این زیورآلات استفاده می شود، آثار اثبات شدهای از لحاظ طبی در سلامت انسانها دارند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تمامی آثار ارائه شده در نمایشگاه دستی و منحصر به فرد است و در همین راستا 50 مدل گردنبند، 50 نمونه انگشتری و 40 طرح متفاوت برای گوشواره ارائه شده است.
این هنرمند بیان کرد: استقبال مردم از این نمایشگاه به خاطر ایدههای نو و خلاقیت خاصی است که در کارها وجود دارد و هر بیننده ای را جذب نو و بدیع بودن خود می کند.
این نمایشگاه تا چهاردهم مردادماه در سالن نگارخانه سلطانعلی مشهدی واقع در پارک کوهسنگی دایر است و ساعت بازدید نمایشگاه نیز از 10 صبح تا 19 و 30 دقیقه بعد از ظهر به صورت یکسره است.
نظر شما