عبدالعلی قاسمپور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این کتابخانه برای تجهیز مخزن و سالن قرائت به نهاد کتابخانه های عمومی واگذار می شود.
وی اظهار داشت: کتابخانه مذکور در فضایی به مساحت 11 هزار و 178 مترمربع در منطقه باقرآباد واقع شده و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری به امر کتاب و کتابخوانی، فضای کتابخانه در سه طبقه و یک هزار و 520 متر زیر بنا، آماده خدمات رسانی به شهروندان باقرآباد و قرچک است.
این مسئول ادامه داد: شهرداری قرچک هزینه ثبت نام و عضویت کسانی که مایل به استـفاده از این فضا هستند را تقبل می کند.
چهار پارک محله ای در شهرداری منطقه یک قرچک احداث می شود
وی عنوان کرد: چهار پارک محله ای در شهرداری منطقه یک قرچک احداث و به بهره برداری می رسد.
قاسمپور افزود: این پارکها برای خدمت به شهروندان و افزایش سرانه فضای سبز در مساحت هفت هزار و 679 مترمربع احداث خواهد شد.
وی گفت: شهرداری قرچک در نظر دارد در سالجاری زمینهای خالی که با کاربری فضای سبز هستند به پارک محله ای تبدیل و بوستانهای جدیدی در آنها احداث کند.
نظر شما