حجت کیمیایی راد در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری افزود: درحالی که هر روز شاهد افزایش مسافر به شهرستان نوشهر برای استفاده از طرح های سالمسازی دریا هستیم اما متاسفانه هنوز مسوولین دغدغه ای برای تخصیص تجهیزات اولیه ندارند.
وی افزود: وجود جت اسکی در انتقال سریع غریق از دریا، امکانات غواصی و تجهیزات سی پی آر به عنوان عملیات حیات بخشی و تنفس مصنوعی نقش ویژه ای در امدادرسانی و نجات غرق شدگان احتمالی دارد.
مسئول هیئت نجات غریق و غواصی نوشهر به شرایط خاص کاری منجیان غریق در اماکن آبی پرداخت و گفت: منجیان غریق به سبب خطرپذیری زیاد شغلشان همیشه درحال دست و پنجه نرم کردن با خطر و حادثه اند و می طلبد از نگاه ویژه و حمایتی مسوولین برخوردار باشند.
کیمیایی راد اضافه کرد: علاوه بر طرح شهرداری نوشهر، منجیان غریق در شش منطقه حادثه خیز ملکار شرقی و غربی، علی آباد عسگرخان، پل خیرود و کپورچال شهرستان نوشهر در حال خدمت رسانی بی منت هستند.
مسئول هیئت نجات غریق و غواصی نوشهر با انتقاد از شهرداری نوشهر در برکناری بعضی منجیان غریق بدلیل تعطیلی طرح دریا در ایام ماه رمضان عنوان کرد: طبق دستورالعمل استانداری مازندران و فرمانداری نوشهر علیرغم تعطیلی شناگاهها در ایام ماه مبارک رمضان، فعالیت و حضور منجیان غریق، نیروی انتظامی، هلال احمر و دریابانی الزامی است و ضرورت دارد تا شهرداری نوشهر در این نوع تصمیم گیری ها، خودسرانه عمل نکند.
وی یادآور شد: ناجیان غریق در مناطق حادثه خیز با گذشت بیش از دو ماه از آغاز طرح سالمسازی دریا حقوقی دریافت نکردند.
شهرستان نوشهر با دو مجموعه طرح دریای سیترا و سی سنگان میزبان بیشماری از مسافرین در طول تابستان است.
نظر شما