سعید وزیری نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: مراسم روز خبرنگار از سوی سازمان فرهنگی ورزشی با همکاری خانه مطبوعات استان روز یکشنبه 16 مرداد ماه در سرای سعد السلطنه برگزار خواهد شد.
وزیری نژاد افزود: در این مراسم که خبرنگاران 36 رسانه محلی و سراسری استان حضور خواهند داشت شهردار و اعضای شورای شهر در یک نشست صمیمی پای صحبت آنان می نشینند و در پایان نیز از این قشر فرهیخته تجلیل می شود.
این مسئول گفت: خبرنگاران به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان نقش مهمی در اطلاع رسانی و انعکاس مشکلات دارند و می توانند در حل آنها به مسئولان نقش موثری ایفا کنند.
وی تصریح کرد: خبرنگاری از مشاغل سخت و زیان آور است و حساسیت این کار به گونه ای است که ورود به این عرصه را دشوار کرده است.
وزیری نژاد اظهار امیدواری کرد، با حفظ جایگاه خبرنگاران در روز خبرنگار از این گروه به نحو شایسته تجلیل شود.
نظر شما