به گزارش خبرنگار مهر، بهنام سعیدی عصر پنج شنبه در جمع مردم روستاهای بخش مرکزی کرمان گفت: هشت درصد اعتبارات کرمان برای نخستین بار در سال جاری به اجرای طرح های روستایی اختصاص پیدا کرد.
سعیدی با اشاره به اختصاص یک میلیارد و 500 میلیون ریال برای اجرای طرح هادی روستای چشمه گز ابراز داشت: 15 میلیارد ریال اعتبار نیز برای عملیات انتقال گاز به طول 50 کیلومتر و شبکه گازرسانی لین روستاها اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه کار ساخت خانه عالم روستا چشمه گز به زودی آغاز می شود گفت: برنامه های فرهنگی و معنوی در روستاها از اولویت های کاری محسوب می شود.
این مسئول همچنین در خصوص فقدان مدرسه راهنمایی در این مناطق اظهار داشت: راه اندازی مدرسه در صورت به حد نصاب رسیدن دانش آموزان و اجرای طرح روستا مرکزی دو راه پیش بینی شده برای حل این مشکل است.
نظر شما