پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ مرداد ۱۳۹۰، ۹:۵۱

خاکی خبر داد:

طرح نمک‌زدایی از خاک قم ارائه شد

طرح نمک‌زدایی از خاک قم ارائه شد

قم - خبرگزاری مهر: رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان قم از ارائه طرح نمک‌زدایی از خاک قم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل خاکی شامگاه جمعه در نشست صمیمی فعالان عرصه صنعت، معدن و تجارت استان قم با رئیس مجلس شورای اسلامی از اعلام آمادگی گروهی از متخصصان چینی برای سرمایه گذاری در برخی پروژه‌های مهم قم خبر داد و اظهار داشت: این گروه حاضرند در ارتباط با خط راه‌آهن سریع‌السیر قم سرمایه‌گذاری کنند و حتی در رابطه با نمک‌زدایی از خاک قم نیز طرح دادند.

وی ادامه داد: این گروه به قم دعوت شدند و قرار است در رابطه با جاده قم – گرمسار که به صورت نیمه کاره احداث شده است، خط آهن سریع السیر و سایر موارد که در توسعه عمران قم نقش دارد با دست‌اندرکاران امر رایزنی داشته باشند.

قاچاق کالا و عدم ایجاد نمایشگاه دائمی دو مشکل اساسی

خاکی به برخی مشکلات واحدهای تولیدی در قم اشاره کرد و اظهار داشت: قاچاق کالا یکی از مشکلات مهم واحدهای تولیدی در قم است که مشکلات زیادی برای این واحدها ایجاد کرده است.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن بیان داشت: کالاهای قاچاق که با بیش از 10 میلیارد دلار ارزش مالی وارد کشور می‌شود، ضمن اینکه جلوی اشتغالزایی را در ایران می‌گیرد، برای واحدهای تولیدی قم نیز مشکلات عدیده‌ای ایجاد کرد است.

وی عدم احداث نمایشگاه دائمی استان قم را یکی دیگر از مشکلات واحدهای تولیدی عنوان کرد و یادآور شد: مدتی است که زمین نمایشگاه دائمی استان قم به مساحت 20 هکتار تامین شده و حتی کلنگ آن به زمین زده شد ولی هنوز نمایشگاه ایجاد نشده است.

خاکی افزود: این در حالی است که نمایشگاه دائمی می‌تواند تحول عظیمی در قم ایجاد کند و باید شرایطی ایجاد شود که این نمایشگاه هر چه زودتر به ثمر برسد.

عمر 70 ساله اتاق بازرگانی قم

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان قم به معرفی بیشتر این اتاق پرداخت و گفت: اتاق بازرگانی قم عمری بیش از 70 سال دارد که در زمان‌های مختلف برای جلوگیری از رشد صنایع و معادن در دوران طاغوت تعطیل شده بود.

وی اضافه کرد: این اتاق در 30 سال گذشته رشد چشمگیری در فعالیت‌هایش داشته و توانسته کلاس‌های مختلف آموزشی برای صنعتگران و صادرکنندگان و وارد کنندگان برگزار کند.

خاکی گفت: صنایع استان قم هم جایگاه خاصی نداشت و به صورت پراکنده ایجاد شده بود، اما اکنون شاهد پیشرفت‌های خوبی در این بخش هستیم.
 

کد خبر 1376181

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha