پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ مرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۳۴

کاخ سفید اعلام کرد :

گفتگوی اوباما با مرکل و سارکوزی درباره بحران مالی/ کاهش رتبه اعتباری آمریکا

گفتگوی اوباما با مرکل و سارکوزی درباره بحران مالی/ کاهش رتبه اعتباری آمریکا

رئیس جمهوری آمریکا در یک گفتگوی تلفنی با رئیس جمهوری فرانسه و صدر اعظم آلمان بحران مالی موجود در منطقه یورو را بررسی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کاخ سفید در بیانیه ای با اعلام این خبر اعلام کرد که باراک اوباما از تلاش های پاریس، برلین و آلمان در حل چالش اقتصادی حاضر در اروپا استقبال کرده است. 

این تلاش ها برای مقابله با بحران مالی در حالی است که بازارهای مالی جهان روز جمعه هم وضع پرتلاطمی را گذراندند و میزان ضرر شاخص‌های عمده سهام در اروپا در طول یک هفته به بیشترین حد خود در طول سه سال گذشته رسید. اوضاع نامطمئن اقتصاد جهانی و همچنین موقعیت شکننده ایتالیا و اسپانیا از جمله دلایلی بود که از ارزش شاخص‌های عمده سهام در بازارهای بورس اروپا کاست.

پیشتر یونان و پرتغال با دریافت کمک از اتحادیه اروپا و صندوق بین الملل پول زنگ خطر مشکلات مالی وسیع تر در منطقه یورو را به صدا در آورده اند.

در همین رابطه تنش بین مجلس نمایندگان آمریکا و دولت این کشور بر سر افزایش سطح بدهی دولتی در یکی دو هفته گذشته  بحران تازه ای را در حوزه بازارهای مالی جهانی رقم زد تا جایی که سازمان اعتبارسنجی "استاندارد اند پور" روز جمعه اعتبارمالی ایالات متحده را یک رتبه کاهش داد.

آمریکا سالها از بالاترین میزان اعتبار مالی در جهان برخوردار بوده اما این هفته بدترین هفته در دو سال گذشته برای بورس نیویورک بود. علت این کاهش اعتبار، نگرانی های ناشی از کسری بودجه روزافزون دولت آمریکا است.

کد خبر 1376191

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha