پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ مرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۰۰

در گفتگو با مهر عنوان شد:

اعلام گزارش بازرسی از اورژانسها/ تعیین مهلت به اورژانسهای مشکل دار

اعلام گزارش بازرسی از اورژانسها/ تعیین مهلت به اورژانسهای مشکل دار

عضو کمیته 5 نفره بازرسی ویژه از اورژانس بیمارستانها به تشریح جزئیات بازرسی از بیمارستانهای مهم پایتخت پرداخت و گفت: این بازدیدها تا زمان بهبود اوضاع اورژانسهای بیمارستانی و تامین رضایت مردم ادامه دارد.

دکتر سیدسجاد رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کمیته بازرسی ویژه از اورژانس بیمارستانها به طور میانگین روزانه دو تا سه بیمارستان اصلی و مهم تهران را بازدید می کند.

وی با اعلام اینکه جمع بندی هفته اول بازرسیها به معاون درمان وزارت بهداشت ارائه شد، افزود: وی نیز جلسه ای با وزیر بهداشت داشته اند که در این جلسه موضوع افزایش کیفیت اورژانسها مورد تاکید قرار گرفته است.

رضوی با اشاره به بازرسیها از بیمارستانهای دولتی پایتخت که بیشترین مراجعات را دارند، گفت: در بعضی از موارد جایگزینی افراد را نیز داشته ایم.

عضو کمیته بازرسی ویژه از اورژانس بیمارستانها با تاکید بر اینکه مردم برای بستری نیاز به گرفتن پذیرش دارند، افزود: قطعا یکی از نیازهای اورژانسهای بیمارستانی، حضور متخصصین در این بخش است.

وی با بیان اینکه اصلاح اورژانسها در اولویت برنامه های وزارت بهداشت قرار دارد، ادامه داد: تامین منابع انسانی و تجهیزات و امکانات مورد نیاز اورژانسهای بیمارستانی مورد تاکید بوده و می بایست بدان توجه لازم شود.

رضوی از کمبود پرسنل در بخش اورژانسهای بیمارستانی خبر داد و افزود: هماهنگی میان بخش آموزش و درمان به خصوص در بیمارستانهای آموزشی از اهمیت بالایی برای ارتقای کیفیت خدمات دهی به بیماران اورژانسی برخوردار است.

عضو کمیته بازرسی ویژه از اورژانس بیمارستانها همچنین به افزایش اختیارات ستاد هدایت بیماران در بیمارستانها اشاره کرد و گفت: می بایست یک فرد معین در این بخش مشخص شود که جوابگوی مردم از لحاظ پذیرش یا عدم پذیرش باشد تا چنانچه مشکلی به وچود آمد، آن شخص پاسخگو باشد.

وی با تاکید بر اینکه بازرسی از اورژانس بیمارستانها تا زمان رضایت مردم از این بخشها ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: تا کنون بیمارستانهای بالای 200 تخت در تهران که بیشترین مراجعات روزانه را دارند مورد بازرسی قرار گرفته و بعضا به روسای آنها مهلت داده شده که در مهلت مقرر نسبت به رفع کمبودها اقدام کنند.

رضوی از بیمارستانهای امام خمینی(ره)، هفتم تیر، شهدای تجریش، سینا، امام حسین(ع) و... به عنوان اولویتهای نخست کمیته 5 نفره بازرسی ویژه از اورژانس بیمارستانها نام برد.

کد خبر 1376267

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha