محمد نوروزی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هاب پستی به عنوان مرکز تفکیک، تجزیه، تلفیق و توزیع جهانی جریانهای پستی وارده و صادره و حتی ترانزیت آنها علاوه بر فعالیتهای فوق که بعنوان قطب بار و پست منطقه توسط اتحادیه جهانی پستی معرفی شده و مجوز آن را نیز صادر کرده است، فعالیتهای دیگری را نیز می تواند انجام دهد.
ادامه داد: این هاب فعالیتهای دیگری نظیر چاپ و انتشار و توزیع مجلات و روزنامه های خارجی و توزیع کاتالوگها و بسته های تجاری، پاکات پستی، پست مجدد (Remailing) ، انبارداری و سایر خدمات جانبی را نیز انجام می دهد.
این مسئول عنوان کرد: در صورت تحقق این امر، اشتغال بیشتری در منطقه استان البرز ایجاد خواهد شد که این امر بسیار مطلوب است.
نوروزی گفت: رقابت و توسعه سریع در بازار جهانی پست باعث شد تا زمینه های ساخت، تجهیز و فعال سازی هاب پستی و بخصوص استقرار آن در منطقه ویژه اقتصادی پیام فراهم شده و در بهترین و مناسب ترین محل ساخته شود.
وی ادامه داد: در این زمینه طول100متر، عرض 60 متر، ارتفاع 12متر، مساحت سالن سه هزار و 600 مترمربع و قسمت اداری دو طبقه دو هزار و 400 مترمربعی است.
هاب پستی هدف گذاری خود را برای مشارکت اساسی در ایجاد درآمد انجام دهد
مدیرعامل پیام اضافه کرد: هاب پستی به عنوان یک مرکز عمده فعالیت در تجارت بین المللی و در مجموعه شرکت پیام باید هدف گذاری خود را برای مشارکت اساسی در ایجاد درآمد و سودآوری بعد از تجهیز و راه اندازی آن انجام دهد.
وی یادآور شد: همچنین این هاب باید به کمک انجام امور مربوطه، موقعیتی استراتژیک را برای شرکت پیام رقم بزند.
نوروزی گفت: ماموریت هاب پستی بر ارائه انواع و اقسام خدمات و سرویسها به مشتریان داخلی و بین المللی، سرویسهایی مانند جمع آوری، حمل و نقل وتوزیع جریانهای اطلاعات بین المللی (پست) همچنین کالاها (بسته های پستی)، بار و لجستیک متمرکز شده است.
ارائه سرویسهای دیگر وابسته دنبال می شود
وی افزود: همچنین این فعالیتها بر ارائه سرویسهای دیگر وابسته به آن (خدمات جنبی اجرایی) در ازای دریافت نرخ و تعرفه های رقابتی متمرکز شده است.
این مسئول یادآور شد: برای ارائه خدمات مطلوب و حساب شده، نیاز اول اینگونه مراکز سرعت و انعطاف پذیری آن و به خصوص در بعد مسیرهای هواپیمایی و سرعت در ادامه مسیر در ارتباطات بعدی است.
نوروزی اضافه کرد: سرعت در تخلیه و بارگیریها و وجو شبکه اطلاع رسانی قابل اعتماد از دیگر نیازها در این زمینه خواهد بود.
نظر شما