به گزارش خبرگزاری مهر، محمد سیاسی آمار تردد خودروهای عبوری از محورهای استان در هفته منتهی به 14 مرداد را به 959 هزار مورد ذکر کرد و افزود: این تعداد نسبت به هفته قبل از آن 21.6درصد کاهش داشته است.
وی بیشترین تردد در محورهای استان را مربوط به بزرگراه مشهد- چناران با 234 هزار تردد دانست که نسبت به دوره مشابه 35 درصد کاهش داشته است.
سیاسی افزود: محورهای مشهد - باغچه با 118 هزار مورد و چناران - قوچان با 113 هزار مورد گذر خودروها در رتبه دوم و سوم پرترددترین محورهای استان بوده اند.
وی اظهار کرد: آمار تردد این محورها در حالی به ترتیب 40 و 22 درصد کاهش داشته که آمار خودروهای سنگین عبوری از محورها در این مدت افزایش داشته است.
مدیر مرکز مدیریت راه های خراسان رضوی گفت: آمار تردد خودروهای سنگین در محورهای اصلی استان با 4.7 درصد افزایش نسبت به هفته قبل به 218 هزار مورد رسید که معادل 23 درصد کل تردد محورها بود.
نظر شما